به گزارش رویداد شمال/ محمدحسن محرابی، دانش آموخته دانشگاه فناوران صدرا دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس در گفتوگو با فارس از تولید کنسرو میوه کاکتوس اپونتیا خبر داد.
وی افزود: این محصول که خواص درمانی بسیاری دارد میتواند به ویژه برای بیماران دیابتی مفید باشد. محرابی با اشاره به خواص این میوه در کاهش قند خون، کاهش چربی خون و کمک به لاغری، گفت: این میوه نیاز به انسولین را در بیماران دیابت نوع ۲ که انسولین مصرف میکنند را کاهش میدهد.
این محقق اضافه کرد: کاکتوس اپونتیا علاوه بر خواص درمانی، کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی دارد و میتواند به عنوان منبع درآمدی برای کشاورزان باشد؛ همچنین به دلیل مقاومت بالای گیاه به کم آبی میتوان آن را در مناطق خشک و نیمه خشک کشت کرد.
محرابی در ادامه گفت: ما این محصول را به صورت طبیعی و بدون افزودنیهای شیمیایی کنسرو کردهایم تا برای تمام فصول در دسترس مردم باشد. این محصول با تایید سازمان غذا و دارو، برای مصرف افراد مبتلا به دیابت و چاقی مناسب است.
وی یادآور شد: تولید کنسرو میوه کاکتوس اپونتیا در ایران گامی مهم در راستای توسعه محصولات طبیعی و دارویی است. این محصول با خواص درمانی فراوان و سازگاری با محیط زیست، میتواند به عنوان جایگزینی مناسب برای داروهای شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید