مسابقات دوومیدانی قهرمانی بزرگسالان کشور که انتخابی تیم ملی برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی نیز بود، در دو رده آقایان و بانوان با حضور 426 ورزشکار، برای نخستین بار بعد از انقلاب در این حجم گسترده در رشت برگزار شد، مسابقاتی که به جز دوی ماراتن در باقی مواد 24 گانه برگزار شد و در مجموع 129 مدال توزیع گردید، اما سهم گیلان میزبان از این همه مدال، صفر بوده است.
به گزارش رویداد شمال ؛ یکی از دلایل عمده این اتفاق شاید عدم امادگی صددرصدی گیلان برای رویارویی با این مسابقات بزرگ بوده باشد، احسان حدادی رییس فدراسیون دوومیدانی در حاشیه برگزاری این مسابقات به خبرنگار خط اول گفته بود؛ فدراسیون قصد دارد دوومیدانی را در جای جای ایران بشناساند و سعی در پراکندگی مسابقات در شهرهای مختلف دارد، از همین رو بعد از مسابقات بین المللی مشهد، این بار رشت را بواسطه امکانات خوبی که داشت برای میزبانی از مهمترین مسابقات سال انتخاب کردیم.
اگرچه حدادی برگزاری این مسابقات بزرگ را بعد از انقلاب در گیلان بی نظیر توصیف کرد اما باید گفت رشت یک بار در دهه هشتاد میزبان یک تورنمنت بین المللی دوومیدانی داخل سالن آسیایی در مجموعه ورزشی یادگار امام بوده است، اگر این مهم را فاکتور بگیریم بله حق با احسان حدادی است و در نیم قرن اخیر مسابقاتی چنین وسیع در رشته دوومیدانی در گیلان برگزار نشده بود.
اما گستردگی کار مانع از این نمی شود هیات دوومیدانی گیلان از زیر بار مسئولیت فنی خود غافل شود. عنایت حسن پور رییس هیات دوومیدانی گیلان در این خصوص توضیحاتی به خبرنگار خط اول ورزشی می دهد؛ او می گوید: ما به این دلیل با میزبانی موافقت کردیم تا توانمان را برای برگزاری یک رویداد وسیع بسنجیم که خوشبختانه به خوبی انجام شد، انقدر ورزشکار طراز اول و خوب در این مسابقات حضور پیدا کردند که ما یک درصد هم به دنبال کسب مدال در این مسابقات نبودیم، ولی با استعدادیابی اساسی که در سطح شهرستانها انجام دادیم و زمانی که صرف آموزش روی نیروهای جوان و پایه گذاشتیم خوشبختانه جواب خوبی گرفتیم و امروز می بینیم در این مسابقات بزرگ ابوالفضل نیازمند با سن کم خود در ماده 400 متر و یا امیرحسین صوری در ماده 5 هزار متر و 1500 متر، زینب گل در ماده 400 متر و سجاد اصغری در ده هزار متر و حتی مبین نظری که در دهگانه شرکت کرده بود توانستند به جمع 12 نفر نهایی برسند که خود یک نتیجه قابل توجه است. در هر صورت تلاش ما اموزش و تربیت ورزشکار در سنین پایه بوده و برنامه اینده ما نیز همین خواهد بود.
حسن پور در ادامه به موضوع توسعه زیرساخت های این رشته ورزشی نیز اشاره کرد و گفت: در نشست مشترکی که با حضور دکتر حقشناس، استاندار گیلان و احسان حدادی، رئیس فدراسیون دوومیدانی برگزار شد بر شناسایی زمینهای مناسب، توسعه زیرساختها، تجهیز امکانات و میزبانی مسابقات ملی و بینالمللی تأکید شد از همین رو همانطور که در دهه هشتاد مجموعه نوساز یادگار امام رشت باعث شد میزبان یک دوره مسابقات بین المللی داخل سالن آسیایی باشیم امروز مجموعه بزرگ ورزشی سردار جنگل رشت باعث شد گیلان بتواند میزبانی ابرومند از مسابقات دومیدانی قهرمانی کشور باشد. یکی از وظایف و عملکرد هیات دوومیدانی گیلان هم در این روزها همین بوده است، مجموعه یادگار امام که رو به فرسودگی رفته بود، مدتی تعطیل شد تا با پشتکار هیات دوومیدانی نونوار شود و اماده برگزاری مسابقات دوومیدانی گردد این هم رسالت بزرگی بود که هیات دوومیدانی از عهده ان برامد.
اما همه اینها نافی مهمترین وظیفه هیات در بعد مدال اوری و افتخارآفرینی نمی شود و امید است همانطور که تاکنون این هیات در بعد اموزش در سنین پایه و استعدایابی و صد البته اماده سازی زیرساخت فعال بوده است، در بعد قهرمانی نیز پویا تر عمل نماید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید