وزیر میراث فرهنگی گفت: : سال گذشته هفت میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر از معابر زمینی، هوایی و دریایی وارد ایران شدند که توسط فراجا و نهادهای مسئول ثبت شده است که حدود ۱۷ درصد نسبت به سال قبل رشد داشتیم، اما هدفگذاری ما تا سال ۱۴۰۷، ۱۵ میلیون گردشگر است.
به گزارش رویداد شمال ؛ سیدرضا صالحی امیری در حاشیه نشست هیئت دولت اظهار کرد: خودروهای خارجی که به منظور استفاده در هتلها وارد کشور میشوند با پلاک گردشگری ارائه شده توسط فراجا به هتلها، باید به مدت ۱۰ سال در خدمت گردشگری و تورها قرار گیرد.
وی افزود: یکی دیگر از مشوقها تسهیلات است، امسال بانک مرکزی ۲۰ هزار میلیارد تومان و صندوق توسعه ملی چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه گردشگری تصویب کرده است و در مجموع ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای پروژههای بر زمین مانده در حوزه اقامتگاهها، بوم گردیها، بوتیک هتلها و هتلها اختصاص مییابد.
صالحی امیری ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات در بحث گردشگری تغییر کاربری اراضی برای زیرساختهای گردشگری است، در ایران بخش زیادی از منابع طبیعی جنگلی، جلگهای، ساحلی و کشاورزی است که برای تغییر کاربری بخشی از این اراضی توافق شده است.
ورود هفت میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر خارجی به کشور
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اذعان داشت: سال گذشته هفت میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر از معابر زمینی، هوایی و دریایی وارد ایران شدند که توسط فراجا و نهادهای مسئول ثبت شده است که حدود ۱۷ درصد نسبت به سال قبل رشد داشتیم، اما هدفگذاری ما تا سال ۱۴۰۷، ۱۵ میلیون گردشگر است، برای رسیدن به این تعداد گردشگر نیازمند جدی به توسعه زیر ساخت هستیم.
صالحی امیری گفت: شرکت در ششمین اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) دستاورد برگزاری اجلاس گردشگری سلامت در شهریورماه در همدان را برای کشور به دنبال داشت. همچنین ظرفیتهای جدید سرمایه گذاری در حوزه گردشگری ترکیه را شناسایی کردیم و از آنها خواستیم برای توسعه سرمایه گذاری در ایران فعال شوند و بستههای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را به آنها معرفی کردیم.
وی تاکید کرد: به همراه رئیس جمهور در سفری که به آذربایجان در خصوص توسعه همکاریهای فرهنگی و گردشگری داشتیم مشروحا با مقامات آذری از جمله الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان گفت وگو کردیم. موانعی برای توسعه گردشگری با آذربایجان وجود دارد، در گذشته یک میلیون و ۸۰۰ هزار گردشگر آذری به ایران میآمد و مقصد اول آنها مشهد و بعد تبریز بود که به دلیل حادثهای که در سفرها پیش آمد محدودیت اعمال شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید