عضو شورای اسلامی شهررشت گفت: در جامعه شناسی احساسات سبب خشم،اعتراض و پرخاشگری را در شرایط اجتماعی می بینند و این شرایط در بسیاری از مناطق رشت مناسب نیست.
به گزارش رویداد شمال؛ سید حسین رضویان در جلسه علنی شورا با اشاره به وضعیت محلات محروم و کم برخوردار گفت: هنگامه نگارش بودجه ۱۴۰۳ خواسته بودم بودجه به نفع مناطق محروم و کم برخوردار تنظیم شود و امسال بیش از گذشته بر این خواسته تاکید دارم.
رئیس کمیسیون توسعه پایدار در ادامه گفت: اثر اجتماعی دیده نشدن بودجه و اقدامات به نفع مناطق محروم و کم برخوردار میبایست در مطالعات شهری سنجیده و بعنوان مطالعات پایه در تصمیمات مدیریتی لحاظ شود.
رضویان افزود: در علوم اجتماعی مبحثی داریم به نام جامعه شناسی احساسات ،در جامعه شناسی احساسات سبب خشم، اعتراض و پرخاشگری را در شرایط اجتماعی میبینند و این شرایط در بسیاری از مناطق رشت مناسب نیست.
عضو شورای شهر در ادامه گفت: نیمی از شهر رشت را مناطق کم برخوردار تشکیل میدهند و سال ها مردم ،مسئولین و کنشگران اجتماعی از نازیبایی های این شهر شکوه دارند، بهبود وضعیت شهر که به شکل گلخانه ای نیست تا کسی بیاید و سرپوش روی مشکلات بگذارد!به صراحت می گویم نیمی از شهر رشت را مناطق کم برخوردار و محروم شکل داده و برای رفع این محرومیت میبایست برنامه ریزی صحیح و اصولی انجام داد و در سریعترین زمان ممکن کار را شروع کرد تا نواقص جبران شود.
رضویان با تاکید بر لزوم ارائه خدمات شایسته و در خور شان در مناطق کم برخوردار گفت: برای مثال دو گانه فخب گلسار خود یک داستان و سناریویی است که میبایست بدان پرداخته شود ؛همشهری فخبی ما که بین او و بخشی از گلسار تنها یک رودخانه فاصله هست سال ها نه برای احداث یکپارک نه برای یک مجموعه گردشگری نه برای احداث مجموعه ای تفریحی بلکه برای اینکه یک ایستگاه مکث در محله او شکل بگیرد و چند وسیله ورزش اشتراکی داشته باشد تا دست همسر و فرزندانش را بگیرد و به انجا برود و استفاده بکند در پله های مدیریت شهری بالا و پایین میشود و به نتیجه نمی رسد اما به فاصله یک رودخانه میبیند همشهری دیگر او نه برای ورزش خود بلکه برای اینکه حیوان خانگی اش را بیاورد و آن حیوان خانگی در آن پارک قدم بزند از تسهیلات و امکانات برخوردار است.
وی با اشاره به وضعیت دیگر محلات کم برخوردار شهر رشت گفت: به من اطلاع داده اند در محله آزاد که این فقط یک محله است حدود هفتاد واحد عرضه کننده مواد مخدر زندگی جوان های این شهر را تحت تاثیر قرار داده اند. در معلولین در آسایش در سلیماندراب در جماران ما چه کرده ایم؟ در عمل آنطور که لازم بوده و میبایست هیچ.
رضویان با اشاره به بازدید خود از محله سلیمانداراب تصریح کرد : اخیرا در محله سلیمانداراب حضور پیدا کردم و تعداد زیادی از ساکنین این محله به دلیل مشکلاتی که در حوزه ارائه خدمات در این محله وجود داشت گلایه مند بودند.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه ۴۳ هزار نفر از ساکنین رشت در سلیمانداراب سکونت دارند افزود: سلیماندراب بر اساس اخرین سرشماری چهل و سه هزار نفر از شهروندان ما را در خود جای داده و این رقم بی نظیر است. تراکم و فشردگی نوع شهرسازی بی ضابطه در این محله امروز سلیمنداراب را در مرحله ای قرار داده که اگر خدای ناکرده در ان منطقه حادثه ای رخ دهد یا گروه امدادی اساسا نمیتواند به موقعیت برسد یا رسیدن با سختی و اتلاف زمان روبرو خواهد شد. در این محله که یکی از میراث هویتی شهر یعنی مزار میرزا کوچک جنگلی وجود دارد و به لحاظ گردشگری با مراجعات بسیار روبروست سرویس بهداشتی عمومی وجود ندارد و وضعیت نامناسب معابر و اسفالت به ویژه در شهدای شش، هشت، دوازده و سیزده به نحویست که اسایش در رفت و امد را از اهالی سلب کرده است.
وی با اشاره به وضعیت جمع آوری زباله های شهری گفت:بنابر مطالبه اهالی سلیمانداراب ماشین های حمل زباله در آن محله از بی کیفیت ترین و معیوب ترینند به نحوی که در تردد این ماشینها ،شیرابه زباله موجب آلودگی معابر میشود همچنین نظافت و رفت و روب محله هم با کاستی هایی روبروست.
عضو شورای شهر در انتها گفت: از دیگر نارضایتی های همشهریان ما در سلیمانداراب اینست که با وجود اخذ مصوبه های لازم پل عابر پیاده و تقاطع در خیابان شیون فومنی اجرا نشده و المان هویتی متناسب با سردارجنگل در آن محله نصب نگردیده همچنین موجب شرمساری است چند ماهی میشود که روشنایی مزار میرزا کوچک جنگلی قطع و خاموش است و هیچ مجموعه و سازمانی عهده دار این مسئولیت نمیشود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید